An Unbiased View of مریضی کنگو
An Unbiased View of مریضی کنگو
Blog Article
مصرف سیر-چای سبز و نعناع-عسل-روغن درخت چای-روغن بابونه-روغن گل راعی-روغن اکالیپتوس
○ نوع: کرمها، ژلها یا چسبهای بیحسکننده مانند لیدوکائین
اما اگر عوارض این بیماری در فرد شدید باشد، باید به پزشک مراجعه کند. به نظر شما علاوه بر موارد گفته شده در بالا، روشهای دیگری برای درمان زونا وجود دارد؟ اگر روش دیگری را برای درمان این بیماری مناسب میدانید، حتماً به ما و خوانندگان این مطلب معرفی کنید.
در مراحل بعدی زندگی و با افزایش سن، ابتلا به زونا محتمل میشود زیرا سیستم ایمنی بدن شما به دلیل سن یا سایر شرایط پزشکی شروع به افت میکند و ویروس میتواند دوباره در بدن فعال و سپس ظاهر شود یا به عنوان چیزی به نام زونا نمود پیدا کند.
با توجه به درگیری اعصاب در زونا ممکن است سبب درد و همچین حالتی بشود
گوش درد و وزوز کردن گوش، البته این عارضه نادر است اما با درمان به موقع شانس بهبودی کامل وجود دارد.
اصرار شهرداری برساخت مسجد در پارک قیطریه/ واکنش عضو شورا؛ تاکی قرار است خودزنی کنیم؟
صدور حکم قتل عمد و مجازات قصاص برای متهم پرونده قتل عمد مهران سماک
۲۸ سالمه/قبلا هم تجربه زونا داشتم ناحیه شکم سمت چپ/تقریبا یه هفته پیش همراه بیمار آبله هم بودم/الان دو سه روزی میشه که در ناحیه گردن سمت چپ علائم قرمزی،سوزش کم،درد گردن و تاول کم هم دیده میشه/آیا زونا هست؟/لازمه حتما به پزشک مراجعه بشه؟/ دارویی یا راه حل خاصی داره؟/تشکر از زحماتتون
از این محلول ها تنها طی یك روز به مقداری كه تاول ها خشك شده و روی شان پوسته ببندد، استفاده كنید و دیگر از آن استفاده نكنید.
در حال حاضر نمی توان از آن پیشگیری به عمل آورد. واكسن های تحقیقاتی كه برای پیشگیری از آبله مرغان در حال آزمایش هستند نتوانسته اند جلوی زونا را بگیرند.
● اگر مبتلا به زونا هستید، وضعیتی که توسط ویروس واریسلا زوستر ایجاد میشود، معمولاً یک بثورات قرمز خارشدار یا دردناک همراه با تاولهای پر از مایع در یک طرف بدن خود خواهید داشت.
قفسه سینه، گردن، پیشانی و پایین کمر قسمتهایی از بدن هستند که عصب حسی آنها بیشتر درگیر بیماری زونا میشود و افراد مختلف در هر سنی ممکن است در یکی از این قسمتهای بدن خود دچار علائم زونا بیماری زونا زنان شوند. با افزایش سن، احتمال به وجود آمدن زونا در قسمت پیشانی یا در محدوده عصب چشمی (افتالمیک) افزایش پیدا میکند.
درمان زودهنگام هم مدت عفونت را کوتاه میکند و احتمال بروز عوارض را کاهش میدهد. استرس و اختلال عملکرد سیستم ایمنی از دلایل بروز زونا هستند. برای درمان از پمادهای مختلف و داروهایی نظیر فامسیکلوویر استفاده میشود.